Sunday, January 18, 2009


Assalamu'alaikum...

Sungguh syahdu mengenangkan anak-anak kecil dan orang awam dibunuh tanpa perikemanusiaan oleh tentera zionis. Betapa kejamnya mereka...

Ya Allah Ya Tuhan Kami, sesungguhnya kami meletakkan Engkau di tengkuk musuh-musuh kami, dan kami memohon perlindungan daripada kejahatan mereka. Ya Allah Ya Tuhan kami, Engkau seranglah mereka pada segenap penjuru, dan porak perandakanlah gagasan mereka, dan keraskanlah arahan Engkau ke atas pendirian mereka, dan kucar kacirkanlah pergerakan mereka, dan Engkau hantarkanlah anjing-anjing Mu untuk menggempur mereka, wahai Tuhan Yang Maha Kuat, Perkasa dan Pembalas Dendam. Ya Allah, Ya Allah, Ya Allah, wahai Tuhai kami yang menurunkan kitab, yang menggerakkan awan, yang menghancurkan tentera Ahzab, hancurlah mereka, dan menangkanlah kami ke atas mereka.

Ya Allah, sesungguhnya kami memohon pertolongan kepada Mu, dan kami beriman dengan Mu, dan kami bertawakkal kepada Mu, dan kami menyanjung kepada Mu dengan kebaikan dan kami tidak mengkufurkan Mu. Ya Allah hanya kepada Mu kami sembah, dan kepada Mu kami solat dan sujud, untuk Mu kami berusaha. Kami mengharapkan rahmat daripada Mu dan kami takutkan azab Mu. Sesungguhnya azab Mu yang berat sudah pasti terhadap golongan kuffar. Ya Allah azablah golongan kuffar yang menghalang jalan Mu.

Ya Allah Ya Tuhan kami, muliakan Islam dan orang-orang Islam. Ya Allah Ya Tuhan kami, menangkanlah Islam dan orang-orang Islam. Ya Allah Ya Tuhan kami, menangkanlah saudara-saudara kami di kalangan golongan yang lemah dan dizalimi. Ya Allah Ya Tuhan kami, menangkanlah saudara-saudara kami di kalangan pejuang-pejuang di Palestin. Ya Allah Ya Tuhan kami, menangkanlah saudara-saudara kami di kalangan pejuang-pejuang di Chechen. Ya Allah Ya Tuhan kami, menangkanlah saudara-saudara kami di kalangan pejuang-pejuang di Kashmir. Ya Allah Ya Tuhan kami, menangkanlah saudara-saudara kami di kalangan pejuang-pejuang di seluruh tempat dan pada setiap masa. Ya Allah Ya Tuhan kami, menangkanlah mereka menentang musuh-musuh Mu dan musuh-musuh mereka, dan hancurkanlah kekafiran dan orang-orang kafir, kesyirikan dan orang-orang yang syirik, kemunafikan dan orang-orang munafik, kezaliman dan orang-orang zalim, dan musnahkanlah musuh-musuh Mu dan musuh-musuh agama Mu di kalangan orang Yahudi pencabul dan pengkhianat, dan golongan nasrani penjajah dan penyombong. Ya Allah Ya Tuhan kami, Engkau gegarkanlah bumi ini di bawah tumit-tumit mereka, dan campakkanlah mereka ke lembah kehinaan dan kekerdilan.

Amin Ya Rabbal Alamin.

No comments:

Post a Comment